Източник lamqta.comОвен  Много противоречив ден. Успехи и неприятности непрекъснато ще се

...
Източник lamqta.comОвен  Много противоречив ден. Успехи и неприятности непрекъснато ще се
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Голям късмет ще споходи пет от зодиите, а една от тях

Източник lamqta.com

Овен 
Много спорен ден. Успехи и неприятности непрестанно ще се сменят и това доста ще Ви нервира. Ще Ви харесват напълно не всички събития през този ден, само че напъните Ви да измененията обстановката ще бъдат напразни. Постарайте се да се помирите и да не създавате нови проблеми в добавка на към този момент съществуващите. Много огромна е вероятността за поява на професионални компликации, с които ще се наложи да се справяте независимо. Подкрепата на околните няма да е цялостна и надалеч не всеки път ще Ви схващат вярно, само че като цяло връзките Ви ще са спокойни. 

Телец

Днес Вашия обичан човек ще се прояви като незабравим събеседник: ще Ви бъде доста обидно да приключите диалога с него, само че рано или късно ще би трябвало да извършите това, тъй като, макат и понякога, се постанова да се поспи. Остава единствено да разчитате на това, че сходни вечери ще се повтарят във Вашия живот неведнъж.
 

Близнаци

Представителите на този знак се държат много егоистично, само че това им се удава: през днешния ден те ще са изключително обаятелни и неотразими, и по тази причина никой няма да им се разсърди. И въпреки всичко не си заслужава прекомерно внезапно да реагирате против ползите и желанията на своите близки - на всеки е прелестно да зарадва хората, които обича. Има късмет да се контролират отдавнашни различия с родственици, както и да се откри ненадейно решение на въпрос, който отдавна тормози всички. Бъдете доста деликатни по време на пътешестване, изключително в случай че Вие ще кормувате. Всяка немарливост може да докара до неприятности. 
 

Рак

За да постигнете трайно единодушие с сътрудниците, най-много ще Ви оказват помощ на практика съображения: материални или професионални. Не маловажна роля ще има съгласуването по мирогледни, правни и религиозни въпроси. Еднаквото обучение и сходните убеждения значително ще оказват помощ за постигане на рационална договореност. Не е изключено несъмнено влияние на вашето партньорство да окаже идно или отдавнашно пътешестване.
 

Лъв

Макар че Лъвовете се славят със своята смелост, през днешния ден бихте предпочели тя да е още по-глямо количество у Вас, защото Ви предстоят доста по-сериозни неша, в сравнение с разправиите с ревностния любим. Ще се сблъскате с невероятни условия, насоки, недоумение и неточности, а всичко това може да докара до проблеми с връзките Ви с хората – сантиментални, нереален или професионални. Няма да е елементарно, та по тази причина започвайте да действате, до момента в който е време.
 

Дева

Това е един доста подобаващ ден за контакти с далечни сътрудници, без значение дали са от различен град, или от чужбина. Ще успявате да отстоявате своите ползи при този разговор от разстояние, а отстъпките, които ще извършите, няма да опонират на Вашите ползи. При персоналните срещи ще Ви бъде много по-трудно да защитавате своите позиции. Напълно евентуално е ново сантиментално въодушевление, защото напълно няма да бъде мъчно представител на противоположния пол да Ви завърти главата. Ако сте любител(ка) на мощните чувства, ще бъдете задоволени: чакат Ви голям брой завършения.
 

Везни

Не е наложително непрекъснато да полагате старания, с цел да може всичко в живота Ви да се подрежда добре. Затова в случай че желаете да задълбочите персоналните си връзки или да разширите деловите, не е наложително ежесекундно да работите, без нито са момент да не скръствате ръце. Днес е доста значимо да установите равновесие сред нуждата и по-нататък да полагате старания, и нуждата да почивате. Не е нужно да работите и в обедната отмора, тъй като няма нищо, което да не бъде отсрочено най-малко за известно време. 
 

Скорпион

Днес ще Ви бъде нужна положителната Ви памет за дати, събития и имена ( в случай че, несъмнено, имате такава). Именно това ще Ви помогне да разрешите някои проблеми с Вашия обичан човек и то по този начин, че да му стане неловко от това, че основава проблем. Даже може да се учуди и възторжено да да Ви благодари безпределно...
 

Стрелец

Само когато се наложи да се сблъскате с фактически комплицирана задача, осъзнавате на какво сте способни. Малките неприятности Ви готвят за сериозните тествания на бъдещето, тъй че бтдете доста деликатни. Някои хора ще са настроени не доста отзивчиво. Трябва да стоите по-настрана от тях, до момента в който настроението им не се възстановява. Просто им покажете, че в случай че се нуждаят от Вас, Вие сте разполагаем. И не го изживявайте, в случай че не се извърнат към Вас за помощ. В това няма нищо персонално.
 

Козирог

Отнасяйте се към Вашия обичан човек, а и към това, което приказва, със здрава доза песимизъм. Иначе рискувате прекомерно да се увлечете в гонене на следващата дъга, и с цялостна степен да се блъснете в сивата бетонна стена. А скептицизмът ще Ви помогне, да я заобиколите на време...
 

Водолей

Предстои Ви кондензиран със събития ден, като те ще са забавни, само че много уморителни. Помнете, че надалеч не всички задания, зараждащи през днешния ден пред Вас, се нуждаят от неотложно решение. Затова не е нужно да се бърза, а е по-добре умерено да се обмисли всичко. Между другото, вечерта ще Ви хрумнат доста забавни хрумвания. Денят не е неприятен за другарство с членовете на фамилията: може да обсъдите комплицирани въпроси, и дори да им намерите решение, заобикаляйки освен това открит спор. Вероятни са приятни изненади и дарове, както и знаци на внимание от страна на противоположния пол.
 

Риби

Нещо прелестно ще се случи, може да намерите своя човек и мястото си в живота. Реагирайте на предложения и позвънявания, оставете на усета да ви води. В днешния ден меланхолията подгонва самотниците. И най-заклетите ергени може да се обвържат. Обадете се на другар, не оставайте сами, толкоз доста неизживяно благополучие напира да влезе в живота ви. Благоприятни са зачевания и оплождане ин витро. Обезпечете живота си.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР